Printer Friendly Version Специјални летови Air Serbia @ 7 May 2020 06:36 PM

07. мaj 2020. године

„Air Serbia“ је покренула летове за повратак у Србију, које ће самостално организовати. Реч је о специјалним летовима који ће бити организовани на „ад-хок“ бази у циљу враћања наших држављана у Републику Србију и који ће бити извршени уз плаћање надокнаде. Аир Сербиа је на свом веб сајту отворила посебну страницу РЕПАТРИЈАЦИЈЕ на којој заинтересован путници могу добити више информација о датумима летова, ценама и условима путовања.

Заинтересовани путници могу да се пријаве слањем попуњеног формулара и скениране прве странице пасоша на адресу repatriation@airserbia.com. Регистрациони формулар се може наћи на линку www.airserbia.com/informacije/letovi/repatrijacije. Наглашавамо да није реч о летовима у оквиру редовног саобраћаја компаније, већ о специјалним летовима за које важе посебни услови превоза.

Сви наши држављани, заинтересовани за ове летове ОБАВЕЗНО се морају пријавити и Амбасади Републике Србије у Нур-Султану, ради добијања специјалних дозвола за транзит и улазак у Р. Србију.

Куповина карата се врши након слања регистрационог формулара и прве стране пасоша искључиво преко контакт центра АирСербиа.